Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Friday, July 26, 2013

bukan aku paksa na


dah 3 hari aku buat taktau tak angkat call , tak reply msg 
tadi aku reply jugak 
saja aku test , terus msg mintak dia belikan air hantarkan ke rumah aku 
tak sangka pulak dia ikut 
niat aku nak bagi dia nampak aku ni mengada ngada 

yalah , dah la tak layan dia 
tiba tiba nak mengarah itu ini 
kalau aku jadi dia , tadak masa aku nak melayan 
dah la jauh pulak tu nak hantarkan ke rumah aku 
dalam 20 minit jugak la nak sampai
tapi dia siap ikut lagi apa aku nak 

aku baru mengeluh malas nak ke kedai manik esok
terus dia siap offer lagi nak bawak aku 
lari sat dari kerja ambik aku masa rehat dia 

haish
jangan la dok buat macam ni . rasa bersalah pulak aku 


0 komen:

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)