Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Thursday, April 25, 2013

dapat surprise !


esok 26 april 2013 
genaplah 2 tahun aku dengan ery 
lepas ni melangkah untuk tahun ketiga 
nak capai 2 tahun ni pon seksanya tuhan saja yang tau 
bermacam macam dugaan 
berendam air mata tak payah cakap la 
berbulan bulan terputus hubungan 
aku pernah give up , pernah down sangat sangat 
tapi syukur alhamdulillah 
lari macam mana pon 
ery ada dengan aku lagi sekarang ni 
syukur ya allah 

first time nak celebrate dengan dia 
last year tadak rezeki aku bersama dengan dia 
so , himpun sekali lah ni . hehe 
walaupun masing masing sempit poket tapi berusaha gak cari 
bagi aku bukan masalah duit 
asalkan dia ada depan aku . dah la 

tadi masa ery hantar aku balik 
ada surprise ! 

jeng jeng jeng 


terharunya aku 
sempat pulak dia belikan aku rantai ni 
cantiknya ! 
aku nangis , sebab aku tak belikan dia apa pon 
duit aku makan pon ery yang tanggung 
hm 

takpa , nanti dah dapat duit 
aku belikan dia something 
tapi lambat sikit lah 
sorry sayang 

:( 

0 komen:

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)