Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Friday, March 29, 2013

kerja bertimbun timbun


fuhh . fuhh 
kesibukan melanda sejak dua menjak ni 
ni baru berpeluang nak update apa pon 
banyak kerja sangat 
pasang pelamin , buat hantaran , jahit beads , buat hand bouquet 


alhamdulillah 
tak baik mengeluh kan . rezeki menjadi jadi 
ada kaitan pulak dengan mimpi aku haritu 

***
aku nak ambik exam 
naik ke tingkat 2 macam tu 
tangga biasa yang selalu kita naik atas kelas 
orang lain semua senang ja naik 
aku cukup susah 
kena bergantung kat palang tangga 
dah macam kena mendaki pulak 
berpeluh peluh aku panjat tangga 
akhirnya aku dapat naik ambik exam 
* * *

betul lah mimpi aku tu kan 
nak dapat apa pon kena usaha 
susah dulu baru nak senang kemudian 
alhamdulillah 

:') 


2 komen:

Kerry said...

Alhamdulillah b..btol kn cakap syg..

nuown said...

heee . sungguh :)

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)