Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Friday, February 15, 2013

lain tempat lain cara


ada satu benda aku perasan bila aku keluar dengan dia 
sama apa aku rasa masa dekat lata bayu haritu 
bila ada ramai perempuan 
dia tak layan aku macam biasa 
nak dengar dia panggil aku macam selalu pon susah 
bila aku bagitau apa yang aku rasa dekat dia 
jawapan dia 
' takmau over over depan orang ' 

tapi lain pulak layanan dia bila berdepan dengan ramai lelaki 
pegang tangan aku macam takmau lepas 
maybe depan perempuan lain , bila layan aku saham dia jatuh 
tak nampak macho 

ya , aku memang terasa 
dekat mall tadi aku dah jadi malas nak layan dia 
aku jalan pon jauh jauh 
bila dia datang dekat , aku ikut jalan lain 
dah yang tu dia nak kan , aku ikut saja apa dia nak 
dia nak aku jadi hipokrit , aku dah buat 
kalau dia boleh buat aku macam tu 
nanti depan lelaki lain , aku pon boleh buat 

aku bukan cari point nak bergaduh 
sometimes aku kena luahkan apa yang aku rasa 
bila aku luahkan dekat dia 
dia salahkan aku balik 

apa pon aku berterima kasih sebab dia temankan aku harini 
maaf , aku bukan nak aibkan dia 
makin hari ada saja tak kena 
kalau tak boleh lagi bersama , aku mintak dia lepaskan aku 


0 komen:

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)