Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Tuesday, November 6, 2012

penang lagi !


pada suatu hari 

kawan kita semangat drive 

lalu gambar pertama diambil 

dan gambar kedua pula diambil 

masing masing cuba control kemontelan yang ada 

banyak gaya dicuba untuk gambar terbaik 

dan kedudukan yang terbaik terletak pada belakang kami 

penat kami mencuba pelbagai posisi 

sehinggalah 

kawan kita tu letih sampai pengsan ! 

saja update camni sebab nak suruh stalker tengok 
kah kah kah 
kbye ! 


8 komen:

Anonymous said...

STALKER TAK HADAP PON DENGAN BOYFRIEND KAKI PEREMPUAN, PEROSAK UMAT AWAK, AWAK JE DESPERATE DENGAN LELAKI MACAM TU PON SHOW OFF. SO SIAPA YANG KESIAN NOW?

KESIAN AWAK, TAKDE LELAKI YANG BAGUS UNTUK DIPERTAYANGKAN........

kami tak mau jadi penyedap said...

kah kah kah kah kah

sedih nye dpt bf kaki pmpuan camni
ape perasaannya?
nuown tlg jawab?

hang takdak org mau ka nuown, sampai desperate sgt kat buaya ni? tunjuk ja macam hot stuff tp si mamat boya ni jgk hang nak.

la ni nak mai tunjuk kami gambar2 mesra hang tu. toksah laa.. kami bukannya apa, simpati kat hang sebab da tau jantan jenis apa mamat ni. kami tau dia ni bukan nya setakat bergambar mesra, terlebih mesra pun kami tau dia penah buat. bukan TASTE kami si sampah masyarakat macam ni

kesiann kat hang

nuown said...

"la ni nak mai tunjuk kami gambar2 mesra hang tu" ????????

* hahahaha , comment jenis apa ni . serius nak tergelak baca comment hampa semua ni . blog ni kan blog aku . sejak bila pulak aku ajak hampa tengok apa pic2 yang ada dalam ni ? HAHA . lagi satu , terasa ka yang hampa tu stalker ? adoi , terkena batang hidung sendiri lah pulak . HAHAHAHA ! hat ni lagi kesian :P

sekarang ni hampa pi la buat kerja hampa naa . tayah la susah2 nak kata mcm2 . harini kan hari jumaat . buat la amal ibadah byk2 sikit . jangan dok kata kat org . kalau dah cuba tahan jiwa raga tamau tgk blog ni , tapi sampai pening pala ta buleh nak wat kerja , takpaa . mai tengok diam2 sudah . aku pon ta kisah :P

Anonymous said...

tak pernah pulak tak terasa diri ni stalker. memang kami ni stalker. kuang kuang. takpa la kami mai tgk, at least kami tau apa jantan tak guna ni buat. sapa lagi dia nak rosakkan...tak payah kesian kat kami na, kami tak desperate nak tunjuk balak second hand. kami tak bangga dengan balak perosak wanita macam hang. setakat jadi stalker, tak perlu kesian sebenarnya. kami ni kesian kat hang. dah macam2 org duk mengata balak hang itu ini still buta lagi. takpa la setan iblis sebelah hang tue kuat sangat tak mampu nak robohkan depa.

bangga sungguh ka dapat si buaya ni?

nuown said...

aku heran betoi la . awat la org2 camni suka masuk campoq hal aku . ada pulak nak sebok2 nak siasat apa dia buat . hampa mmg dah tadak kerja sangat eh . better pi jd sukarela kat mana2 pon bagus . berat jugak bahu belah kanan tu daripada dok himpun dosa kat sini , dok kata mcm2 . haih . manusia mmg macam2 jenis noahh .
tujuan aku update blog ni utk kenangan aku masa tua nanti . dulu2 ada jugak aku update pasal ex aku . tapi tadak pon yg mai nak over2 camni . ni personal blog okey , bukan untuk public . tp aku ta kisah la sapa2 nak mai tengok pon . aku tau la life aku lg menarik dari hampa . tp jgn la nak emo over dari aku pulak . haha
haihh . takpa lah . buat ja lah apa hampa suka . janji hati hampa banyak senang . take care !

:)

Anonymous said...

Kalau untuk kenangan hang sendiri xnak tunjuk kat public private kan lah. tp nak tunjuk jgk ko ni konon konon hot. uda uda la.. org yg bace blog ko ni bukan stalker. nama nya reader. dah ko yg public kan, nak marah org tak tentu hala. asyik meroyan je keje ko. KESIAN KAT PAK CIK ZAKARIA:)kat ko? lantak hang lah! Muahxx

nuown said...

apa apa saja lah wei . aku nak meroyan ka , aku nak hot sorang2 aku ka , aku nak buat apa ka . tu aku punya pasal lah . aku tak kacau org pon . tp hang pulak nak kisah lebih2 . aneh !!!

kakakak said...

muaxx! suka anonymous. like u

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)