Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Wednesday, November 21, 2012

dinner , yeay


pon pon pon 
berapa lama eh aku tak menulis 
rasanya baru lagi kot 

haha . iklan ! 

minggu yang agak busy jugak lah kann 
haritu dengan hantaran dengan pelamin 
agak agak nak usha 

dan yang terbaru 
semalam mama ery ajak join dinner 
mama dia masuk mom contest kat hotel sentosa 
last last minit baq hang 
mama dia siap bayarkan duit tiket untuk masuk 
malasnya nak join sama 
tapi sebab mama dia sungguh sungguh ajak aku 
nak dedahkan aku dengan majlis majlis macam tu katanya 
mula mula temankan mama dia makeup 
dah sampai hotel tu , masuk satu bilik 
dalam tu semua peserta peserta contest tu 
segak segak baq hang 
ada 21 peserta , 4 orang saja melayu . yang lain lain semua cina 

ratu ratu kebaya 
mama ery ? haha , cari sendiri my boss yang gojess

semua dah berhimpun atas stage 
sambil aku sumbat makan sambil aku tengok 
sepatah apa aku tak faham sebab depa cakap cina 
huhu 

dekat red carpet 
masa ni diapit dengan pari pari kecil yang sangat comel 
geramm !

majlis start pukul 8 sampai 12 
lepas majlis tu aku , kak long , ery dengan mama dia lepak kat oldtown 
balik tu terus lena . serius letih 
tapi aku dapat rasa la makanan cina macam mana 
semua sedap sedap 
cuma sup sirip ikan yu saja aku ta lalu nak makan 
haha 


0 komen:

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)