Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Monday, October 29, 2012

attention !


aku rasa aku nak tutup belog ni dan buat yang baru 
perlukah macam ni atau teruskan saja apa yang ada sekarang ? 


8 komen:

Anonymous said...

tutup je la.
blog ni bukannya best pon
haha gurau!

nuown said...

ta best pon tapi ada jugak yang tiap2 hari masuk sini . siap tinggal jejak lagi . HAHA . gurau !

Dunia Wilma said...

Terpulang pada Nuown sendiri...
Tapi, rasanya sayang la kalau ditutup...
Dah banyak follower dah kan ^_^

nuown said...

tu lah kann . nak masuk 3 tahun dah blog ni . mmg nuown sayang tapi ramai sgt stalker yang tah apa apa . hmm

Anonymous said...


kalau blog/blogger tu elok baik INSHAALLAH
baiklah feedbacknya

zzzzzzzzzzzzz

selamat petang :)

nuown said...

ya . setuju . ramai yang pandai bagi pendapat . okey , saya ada satu soalan . kenapa mereka2 ni nak kena sembunyikan identiti ? sangat tak adil kan . mohon jawab :)

Anonymous said...

kerana kami bukanlah gilafames. heh :)

nuown said...

baling batu sembunyi tangan . yang tu baru betul . mohon cari identiti sendiri . tak payah nak anonymous sangat . setakat letak nama , takdanya nak fames . sini bukan tempat nak cari populariti . kalau teringin nak berblogging tapi tak reti , mohon cari toturial kat google . terima kasih :)

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)