Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Sunday, July 8, 2012

A dan B


malam nisfu syaaban haritu saya berdoa 
saya bertekad nak mulakan yang baru lepas saya update entry bawah ni 

dalam hati saya niat 
kalau dia jodohku , dekatkanlah 
kalau bukan , jauhkanlah dariku 

ta lama lepas tu , hp berbunyi 
si A yang dah lama ta contact tiba tiba msg 
ya allah , adakah dia jodohku atau kebetulan ja semua ni 

pada malam yang sama lebih kurang pukul 2 pagi 
ada call masuk . dengan keadaan masih mengantuk saya angkat call 
rupa rupanya si B . pon lama ta contact jugak 
saya rasa lapang hati bila dengar suara dia 
haish . ta kan saya mengharapkan dia cari saya lagi 

ya allah 
serius saya ta faham apa yang engkau nak tunjukkan 
saya minta dijauhkan 
kenapa sekali datang dua dua pulak 
hm 

kalau ada diantara si A dan si B ada niat nak mainkan saya 
harap sangat sangat jauhkan diri dari saya 
mohon sangat sangat 
kesianlah kat saya 

untuk si A 
saya pernah tolak dia secara baik dulu 
tetiba dia datang 
dia buat ayat macam kat bawah ni 




hm . sangat keliru 
hati saya masih pada someone 
walaupun asyik bebai bebai , gaduh gaduh 
rasa sayang tu ta pernah hilang 
saya tau saya dengan dia memang banyak halangan 
saya sendiri sedar dan saya tatau apa niat dia kat saya 
susahnya nak menilai hati orang 


* * * 


kelmarin kenduri idatul hanim 
bahagianya dia dah jumpa jodoh dia 
ta sangka bila dia bawak diri ke penang 
terus jumpa suami dia yang sekarang 
ta sampai setahun pon 
perancangan Allah swt tada sapa boleh jangka 

tahniah ! 


2 komen:

Pykaa Pdott said...

amboih lepa sakan noh :)

nuown said...

haha . apa yang sakannya :P

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)