Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Tuesday, April 3, 2012

the junior


dalam pukul dua petang tadi saya tengah siapkan kerja kat office 
tiba tiba ada call masuk 
bila tengok nama memang kenal sangat . umie yang call 
suara dia ceria sangat dan cakap ta henti henti . potpetpotpet 
apa yang dia nak sampaikan memang ta dijangka 
baru semalam kami merepek repek kat facebook 

wow . good news ! 


03 april 2012 . 12.37 tengahari 
tahniah umie aka puan pinggu ! akhirnya selamat menjadi mummy 
alhamdulillah . semua berjalan lancar 
due date dia 17 april tapi terawal dari jangkaan 
ta kisah berapa haribulan pon janji semuanya selamat 
welcome to the world gugurl !

saya ada sumbangkan sikit idea untuk baby shower umie 
saya dah designkan banner untuk majlis tu 


design pertama 

design kedua 

umie pilih design yang kedua 
dia ubah sikit sikit 
dan akhirnya dia cornfimkan design yang bawah ni 


best ja kan tengok dia 
bahagia sangat 
bila la saya nak jadi macam dia 
saya doakan yang terbaik untuk kawan kawan saya 
muah muah . sayang hampa semua 

wuwuwu 

:' ) 


2 komen:

cikpingu said...

tq beb... wat entry psl bby comel aku..
ape2 pun... nk design yg 1st 2 jgk... nk print tuk banner... :)
tq beb... muah2

nuown said...

hehe , benda happy kena share :)

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)