Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Sunday, April 15, 2012

bebai


teruknya harini 
pagi pagi dah ada yang buat keadaan kacau bilau 
sebab mulut dia 
sorang dah berhenti kerja 
tinggal tiga orang ja kat office tu 
sebelum ni lima orang . sorang sorang pergi 
alahai . sunyi lah lepas ni 

kenapa kita nak kena gunakan bahasa yang menyakitkan hati orang 
bila dah lepas marah 
kemudian baru nak dekatkan diri tanya masalah masing masing 
dah terlambat lahh 
hati masing masing dah bebai dah terasa dah meluat 
kenapa awal awal ta buat macam tu 
hm . saya pon tatau berapa lama lagi nak tahan kat situ 
sangat penat bila nak melayan banyak perangai manusia 
yang ni cakap lain . yang tu cakap lain 
nak sangat buat kerja dalam keadaan ceria 
ya laa . kerja mana tada masalah 
semuanya ada masalah 
tapi ikut masing masing punya cara nak handle 
tapi jangan lah sampai nak buat keja pon kena pot pet pot pet 
tatau lah . maybe cara depa dari dulu macam tu 
terpaksa lah pekak kann telinga 
dah masuk tempat orang kann 



kbye 


0 komen:

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)