Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Friday, March 2, 2012

buat jakun sat


fuh fuh 
penat baq hang satu hari berjalan saja 
pecah rekod harini 
selama ni saya ta teringin nak main bowling 
tapi syaheed dok goda dari minggu lepas lagi 
akhirnya saya tergoda 
bila balingan pertama selesai 
rasa macam segan lah pulak dok tonggek depan semua orang 
haha . hentam saja la  
tapi memang best rupanya main bowling ni 
nanti nak pi lagi lahh 
pakej ngan karaoke sekali pon best jugak kann . hee 

sila klik sekali pada gambar kalau nak tengok gambar penuh satu screen 

nak ambik yang paling berat bule dak ? haha . gagah 


syaheed kata gaya saya macam main ice skating 
sobss ! 


gaya balingan syaheed 


dua raksasa peneman 


dapat number dua . haha . bule laa 


buat muka baik sebab abang technician tu rajin lepak belakang kami 
maybe sebab kami buat bising kot 
hahahaha 


bila dah habiskan tenaga 
kena la topup balik kann . weee 


tadi masa nak balik kami bergelak sakan 
ta sedar lantai lincin 
ta pasal pasal motor terbalik 
kaki lebam baq hang . seronok sangat punya pasal kot 
nasib baik tada sapa nampak 
kalau dak , malu cek 
sobs !

esok ada kenduri syakirah 
mak mak datin ni nak melaram sakan esok 
untung untung dapat ambik berkat pengantin sekali 
hehehehe 
kbye



* psst ! jemm satu badan 

: ) 



0 komen:

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)