Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Friday, January 27, 2012

rezeki jumaat


salam jumaat 

saya baru balik berhuhaa dengan sepupu saya 
jarang sangat dapat keluar dengan dia 
bila ada kelapangan macam ni , ambik lahh kesempatan sikit 
tengs faezah sebab belanja sepupu awak yang tersayang ni 
haha . sayang sangat ka wehh 
okey saya perasan 

sapa nak usha sepupu saya bule ja 
tapi kena interview dengan saya dulu lahh 
aumm !

haritu shopping awal bulan 
sekarang shopping hujung bulan . boros sungguh kan 
tapi ta beli apa sangat pon 
barang barang penjagaan diri , pashmina dengan tet ! 
haha . apakah itu 
abaikan 


* * *

:: fish and chips + blueberry cheese cake + apple kasturi ::


:: teraaaa , ni dia cousin tersayang saya ::
dari kecik sampai besar sentiasa ada dengan saya 
weh , gambar aku gelap . ta dapat nak upload 
ini tidak adil . sobs !


:: saya pengguna tegar nano white :: 
yang ni baru nak try . haha . saya ta putih putih pon 
sebab bawak moto . sunburn ! sedih 
tapa . selagi ada usaha , selagi tu kita tonyoh bagi putih balik . haha 
yang lagi satu tu eye shadow warna purple 
khas untuk wedding ahad ni 


:: pashmina kaler pink + hitam :: 
nak match dengan baju saya lahh , apa lagi 
hee 





* psst ! saya gembira sebab hal yang satu tu
rahsia 

: )




2 komen:

norfaezah said...

weh,gelap ka? aku tengok ok ja dalam phone hang tu.... huhuhu... edit2 la... hang kan terer~ hehehe.... tapi kan cik nurul yg tersayang, perlu ka letak link kat aku tuh?? ish2... mana leh bagi kat org... rahsia kerajaan tuh... hahahahah~ bahaya~~~~

nuown said...

tapa laa , mana tau jodoh ang melalui blog aku . aku jugak dapat pahala . HAHA . gmbaq tu taley nak edit dah . kelam teruih . haha . tapa lah , gambaq aku banyak dah :)

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)