Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Thursday, December 29, 2011

saya suka jumaat !



ta sabarnya esok 
saya da semangat beli barang 
keluar sorang sorang . merayau sorang sorang . cari barang sorang sorang 
tada sapa nak teman saya 
semua ada hal masing masing 
huuu 

:: saya sponser ini . heee ::



:: yang ni pon baru 
tatau la napa semangat sangat macam ni 
haha ::



:: yang ni lari tajuk . haha
comey kan stokin saya 
beli masa study kat KL dulu :: 




* psst ! saya nak enjoy habis habis 

: )




6 komen:

norfaezah said...

wawawa~ birthday party! tp makan koko crunch ka? esok aku nak p tgk wayang kat alor star mall.. jom! tgk mission impossible... aku blanja tiket dgn popcorn + breakfast~ hehe ^^

nuown said...

haha . sabtu aku kerja , tu pasal buad awal sehari . koko krunch tu iman punya , aku ganti balik sbb aku da abeskan dia punya . hahaha . alaa , ta habaq awai2 nak hangout . nak pau ang benda lain lahh , bule kann . hee

norfaezah said...

hoho~ bleh aja... secret recipe? hari ahad hang keja? kalau x, meh ambik aku, aku blanja hang makan... kekeke... skali dgn duit minyak moto~

nuown said...

ahad aku keja lah , huhu . susa tol nak kua ngan ang kann :')

norfaezah said...

ala.... bukan 1 jan ramai yg cuti ka.... huhuhu... susah sungguh nak jumpa... hmm... xpe2,,, wei, nanti kalau pakcik ajak family hang p pantai merdeka, join tau... family aku join,... aku naik kayak tapi mak aku dgn tok naik bot... hehehe... pakcik kata ramai yg join... pak tam, pak teh, pakcik & famili aku... aku x tau family hang ikut ke x....

nuown said...

bila wehh ? takot aku tada cuti la . huhu . susahh

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)