Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Wednesday, December 21, 2011

i wish . . .


sepuluh hari lagi besday saya 
31 disember 1987 
dan lagi sepuluh hari umur saya nak cukup 24 tahun 
saya selalu lambat dari orang lain 
sokey . patot bangga sebab lambat tua 
wee ! 

saya ada permintaan 
saya nak celeb besday saya dengan bf saya 
tapi sekarang saya dah keseorangan 
selalunya bila besday saya 
siang saya celeb dengan member dan malam dengan family 
setiap tahun macam tu 
dan saya bersyukur sebab ada mereka ni yang temankan saya 
tapi 
saya ta pernah celeb besday dengan bf 
kalau ada pon dulu stay jaoh 
tahun ni , ingatkan boleh tapi tengok lahh nasib saya macam mana 
hmm . ntah 
teringin nak macam orang lain 

saya ta minta banyak 
saya hanya nak bersama orang yang sayang saya saja 





* psst ! boleh tunaikan permintaan saya yang satu ni dak 

: |




2 komen:

cikpingu said...

aku nk nangis la bce cerita ang..

nuown said...

haha . jangan la nnges .
kalau aku emo mst blog aku jd mangsa :')

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)