Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Sunday, November 27, 2011

bertandang di pelamin orang



selamat pengantin baru
nurhanim dan muhamad syarikin
ini ada dua perempuan yang suka buad semak majlis orang









perempuan perempuan ini berangan di majlis orang
sorang sorang dah lepas
sila lah masuk meminang kami
galak dan tutup cerita

untuk majlis di pihak perempuan
saya akan upload kemudian
sekarang masih dalam proses pemilihan gambar
ada sesetengah dah terlepas masuk dalam facebook saya

dan jangan lupa LIKE our page takatlututphoto
segala pertanyaan boleh lah hubungi saya






* psst ! seronok tengok orang kawen

: )



4 komen:

nurulnazihah said...

blog cantek sama mcm tuan blog :D hee

nuown said...

merepek lahh tu . haha

Noramira A. Kamal said...

Pelamin lawa!
Blog ni pon lawa!
Tuan dia pon lawa!

Psss awak punya turn bila lagi? Hihi

nuown said...

ahaha , napa suma pakat dok puji nihh . ambui , tnggu awak dulu lah . okeyy ;)

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)