Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Monday, October 17, 2011

perempuan terdesak . kbye


hoi hoi
saya nak lepas geram bule dak
malas dah nak simpan simpan
lagi saya diam lagi banyak lak hal yang jadi

tengah hari tadi
saya senang lenang layan tv
tetiba ada msg masuk dan merepek bukan bukan
saya rasa saya ta kacau sesapa pon
dan perempuan tu yang mulakan dulu
last week dia yang suro family dia serang saya
bila termalu sendiri
depa senyap

dan harini dia start pulak dah
dia minta saya lepaskan boyfriend saya
saya reply msg ni kat dia

saya :


perempuan tu :


saya :


perempuan tu :


saya :


perempuan tu :


ayat bukan maen redha suro saya jaga bf saya baek baek
tapi kann
selepas beberapa minit
perempuan tu msg
dan bagitaw dia ada dengan bf saya
dia cakap dia tengah naek moto ngan bf saya
aishh . apa motif bagitaw saya semua ni
lama sikit dia pon call saya
dan bukan suara perempuan tu saya dengar
tapi suara boyfriend saya
call pertama dia cakap nak pi melaka lepas tu dia letak
call kedua saya dengar pompuan tu suro cakap pasal putus
dan dia letak
call ketiga lama terdiam dan saya yang banyak helo helo
bf saya cakap nak putus dengan saya
dan saya cakap okey ta kesah
sebab saya dah agak apa yang jadi
saya hantar msg kat bawah ni untuk perempuan tu



dan dia reply ' ok '
saya rasa benda ni macam benda lawak
bila tengok perangai dia macam ni
saya send lagi msg ni



dia just reply ' tq '
haih , anda pon bule nampak kan
apa yang saya garis merah kat atas tu
perempuan tu siap mintak tolong saya lagi
merayu macam apa
pastu alih alih perempuan tu paksa boyfriend saya call
depan depan dia sebab nak bf saya putus dengan saya
kalau sekali call pastu cakap ' kita putus '
ta pa lahh jugak
tapi ni , berkali kali call
pastu siap dengar sora perempuan tu cakap kat bf saya
' cepatlah cakap , minta putus '
HAHA
so funny !

hello perempuan
haritu masa mama dia tanya awak gf anak dia ka dak
awak ta mengaku . awak letak nama saya
awak cakap yang saya ni gf anak dia
pastu sekarang awak nak salahkan saya lak

kalau betul boyfriend awak SAYANG awak
awak sendiri ta payah susah payah buad semua ni
awak add dia kat fb tapi dia ta approve
kalau dia sayang sangat kat awak
dan dia tamau kann saya
dia ta kann tukar profile picture gambar kami berdua
kat kami punya facebook dan
dia ta kan view relationship kami kat public

haih
depa dua dok dekat
bule la buli saya yang jauh macam ni
sokey

saya bukan berebut lelaki tapi saya geram
sebab semuanya bukan salah saya
saya lansung ta kacau orang
depa nak buad apa pon kat sana buad ja lahh
dan kalau betul bf saya tinggalkan saya
tinggal ja la



* psst ! macam selalu saya kata
layankan dan senyum ja


: )



0 komen:

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)